Werkingsgebied

Groter werkingsgebied na overname Vivaqua

Op 1 januari 2018 maakten 11 gemeenten uit de Vlaamse Rand de overstap van I.W.V.B./Vivaqua naar De Watergroep. In totaal verzorgen we nu voor 180 Vlaamse gemeenten de drinkwatervoorziening.

introductie foto Groter werkingsgebied na overname Vivaqua

193.000 NIEUWE KLANTEN

Door de overname kreeg De Watergroep er 64.500 aftakkingen en 193.000 nieuwe klanten bij. Al die klanten kregen een contractbevestiging met hun nieuwe klantgegevens in de bus. Om de nieuwe klanten van bij het begin een prima service te bieden, gingen ook 58 voormalige Vivaqua-medewerkers bij ons aan de slag. Zij voelen zich intussen al helemaal thuis in hun nieuwe kantoren.

POSITIE VERSTERKEN

“De overname van Vivaqua is de grootste overname in de geschiedenis van De Watergroep”, zegt Mieke Van Hootegem, voorzitter van de raad van bestuur. “Met deze stap versterken we de positie van De Watergroep als het grootste Vlaamse waterbedrijf en zetten we opnieuw een belangrijke stap in de verdere consolidering van het Vlaamse waterlandschap.” Voor de meeste klanten houdt de overstap naar De Watergroep een daling van de drinkwaterfactuur in.

verzorgingsgebied de watergroep